Over Tillemans

Tillemans starte in 1967, met één enkele tractor en aanhangwagen. Niemand had toen durven dromen dat dit bescheiden begin uit zou groeien tot een professioneel bedrijf met 48 medewerkers en een machinevloot waar je u tegen zegt. Vandaag de dag is Tillemans een serieuze speler met een goede reputatie in onze branche, iets waar wij erg trots op zijn.

Die reputatie is mede te danken aan ons brede aanbod aan materieel en opgedane ervaring en expertise, waarmee wij optimaal maatwerk kunnen leveren. Maar net zo goed aan ons hechte team van bekwame professionals, die allen paraat staan om van elke montage-of tilklus (we heten niet voor niks Tillemans!) een succes te maken. Van onderhouds- tot montagepersoneel, van deskundige machinisten tot opperlieden.

Wij staan nooit stil. Continu worden wij gedreven door de wil om voor elke opdracht een passende en effectieve oplossing te bieden. Geen uitdaging is te groot, wij doen er alles aan om onze opgebouwde reputatie verder uit te bouwen en aan te scherpen.
 

Contact

Lijsterstraat 46
5451 XK Mill
+31 485 45 20 62
info@tillemans.nl